Een innovatieve design airconditioner!

De vaste airco's:

De plafondairco behoort tot de familie van de vaste airco's die onderverdeeld kunnen worden in de split- airconditioning en de multi split- airconditioning waarbij de split- airco één buitenunit en één binnenunit heeft en de multi split- airco één buitenunit en meerdere binnenunits waardoor meerdere ruimtes met één systeem gekoeld kunnen worden. De vaste airco's kennen diverse modellen zoals de vloerairco, de wandairco, de plafondairco en de kanaalairco.

De plafondairco:

De plaatsing van deze airco's is tegen het plafond en zijn onder te verdelen in opbouw airco's en inbouw-cassette airco's. Bij de opbouw airco is de airco bevestigd aan het plafond. De inbouw- cassette airco is vaak in het systeemplafond verwerkt. Bij een kanaalairco is er een luchtkanaal met roosters gemonteerd. Het gaat dan vaak om grote systemen met vele ruimtes die gekoeld moeten worden zoals in hotels.

Vrijblijvende offerteaanvraag!

Komt u er niet meer uit en wilt u vóóraf informatie hebben, maak dan gebruik van onze gratis vrijblijvende offerte aanvraag. 

Met één druk op onderstaande knop stuurt u al uw wensen naar diverse gespecialiseerde installatiebureaus bij u in de buurt. Zij analyseren uw wensen en nemen spoedig contact met u op. Wij benadrukken dat uw offerte geheel vrijblijvend is: geen kosten en geen verplichtingen!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

De verschillende airco modellen