Zoektocht naar de ideale thuiswerkplek in uw woonkamer?

Thuiswerken: de toekomst!

De stijgende temperaturen en het steeds populairder wordende thuiswerken zorgen ervoor dat steeds meer mensen op zoek zijn naar de ideale thuiswerkplek.

Een optimaal binnenklimaat helpt hieraan mee! Het werken in een gekoelde ruimte met luchtventilatie is niet alleen aangenamer ook uw arbeidsproductiviteit neemt toe.

Welk airconditioningsysteem moet ik kopen?

Er zijn tientallen airconditioningssystemen waaruit u kunt kiezen. Er zijn airco's met en zonder afvoerslangen, er zijn plafond- en wand airco's, er zijn mobiele en vaste airco's en dure en goedkope. Elk systeem kent zijn voor- en nadelen: een mobiele airco is vaak goedkoper dan een vaste maar is minder energiezuinig en maakt iets meer lawaai.

De prijs/ kwaliteit verhouding is voor klanten belangrijk. Aircos.nl geeft bij het offreren inzicht in de opbouw van uw kosten. Zo krijgt u inzicht in de materiaalkosten, de installatiekosten en bijkomende kosten als voorrijkosten en onderhoudskosten. Heeft u speciale wensen dan zullen deze in de prijs meegenomen worden. De prijs van een airco heeft alles te maken met het aantal kubieke meters dat gekoeld moet worden!

Offerte

In onze offerte aanvraag kunt u al uw wensen en verlangens aangeven waarna u samen met het door u gekozen erkende installatiebureau de zaken nogmaals grondig doorneemt. Bovenstaande zaken komen aan de orde maar ook termen als energiezuinig, duurzaam en milieuvriendelijk zullen besproken worden.

Vraag met onderstaande knop een vrijblijvende offerte aan. Neem de proef op de som! Vul de gestelde vragen in en geef een toelichting op uw wensen en stuur het met één druk op de knop weg. 

Vraag hier een offerte aan

Airco's voor consumenten