Grootschaligheid: een begrip bij Aircos.nl!

Aircos.nl: uw partner bij complexe, grootschalige klimaatbeheersingssystemen!

U denkt na over plaatsing van een klimaatbeheersingssysteem bij oplevering van uw grootschalige nieuwbouw project?
Wij denken graag met u mee!

U heeft bij de planning van uw project ruimte gemaakt voor een modern klimaatbeheersingssysteem en u bent nog op zoek naar een geschikte partner voor de installatie? Of staat uw nieuwe project nog in de kinderschoenen en wenst u advies en informatie over bestaande airconditioning systemen? Of wilt u informatie over de kostprijs en de duur van een installatie?

Aircos.nl: de consument als uitgangspunt

Voor al deze vragen is Aircos.nl  opgericht. Door onze unieke positie tussen vraag en aanbod zijn wij in staat u te adviseren en te informeren waarbij wij uw offerte door verschillende specialistische installatiebureaus laten berekenen. Wij hechten eraan dat u weet dat uw offerte vrijblijvend is en dat uw keuzevrijheid voor ons van groot belang is. 

Offerte aanvragen

Met één druk op onderstaande knop kunt u al uw wensen voor uw grootschalige project naar diverse gespecialiseerde installatiebureaus sturen. Zij buigen zich over de door u aangereikte wensen en zullen spoedig contact met u opnemen om tot een snelle realisatie te komen. Wij benadrukken nogmaals dat uw offerte geheel vrijblijvend is: geen kosten en geen verplichtingen!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Is uw bedrijf STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening uit 2010?

Herkent u zichzelf in het geschetste profiel van Aircos.nl en bent u STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening uit 2010 met ervaren medewerkers die de consument centraal stellen? Meldt u dan met onderstaande knop aan en sluit u aan bij ons landelijk dekkend netwerk!

Ik meld mij aan

Airco's voor bedrijven