Falend koelsysteem oorzaak van uitval en dataverlies!

Hoge prioriteit!

Klimaatbeheersing in uw serverruimte is een essentieel onderdeel bij de ontwikkeling van uw bedrijf. Dataverlies en uitval van uw kritische systemen kunnen vergaande financiële gevolgen hebben en zelfs tot een faillissement leiden. Maak klimaatbeheersing tot één van de top prioriteiten binnen uw bedrijf. Beveilig niet alleen uw software maar ook uw hardware en voorkom oververhitting van uw processoren waardoor systemen kunnen crashen.

Specialistische kennis vereist?

Aircos.nl heeft door haar landelijke dekking van klimaatbeheersing installatiebureaus verschillende contacten met absolute specialisten die zich bezighouden met de koeling van serverruimtes. Bij onze aangesloten installateurs bevinden zich ook bedrijven die zich het bouwen van serverruimtes eigen hebben gemaakt. Zij zetten hun jarenlange ervaring en hun specialisten in om al uw wensen te realiseren. 

Wat kunt u verwachten?

Naast advies op maat informeren en assisteren wij u bij de realisatie van uw met airconditioning uitgeruste serverruimte waarbij uitval door een falend koelsysteem niet meer voorkomt. Tevens hebben wij een kritisch oog voor de prijs/ kwaliteit verhouding en bieden een snelle service en installatie.

Hoe dit te bereiken?

Vul geheel vrijblijvend onderstaande offerte in en geef bij de toelichting een aanvulling op uw wensen en stuur het weg met één druk op de knop. Aircos.nl zorgt ervoor dat u snel in contact komt met enkele van de bij ons aangesloten STEK gecertificeerde installateurs. Na het uitbrengen van hun antwoord op uw offerte nemen zij contact met u op. Let wel: u bent tot niets verplicht! Uw offerte is geheel vrijblijvend!

Vul hier uw offerte in

Is uw bedrijf STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening uit 2010?

Herkent u zichzelf in het geschetste profiel van Aircos.nl en bent u STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening uit 2010 met ervaren medewerkers die de consument centraal stellen? Meldt u dan met onderstaande knop aan en sluit u aan bij ons landelijk dekkend netwerk!

Ik meld mij aan

 

 

 

 

 

Airco's voor bedrijven