Welkom bij Aircos.nl!

Wat is Aircos.nl en wat kan deze website voor u betekenen?

Aircos.nl is een landelijk netwerk van STEK gecertificeerde installatie bedrijven met kennis van de uit 2010 stammende F- gassen verordening met een specialistische kijk op klimaatbeheersingssystemen. Aircos.nl is de koppeling tussen u als consument en deze bedrijven. Aircos.nl streeft ernaar uw vraag en hun aanbod zo snel mogelijk bij elkaar te brengen waarbij u als consument keuzevrijheid behoud: na uw vrijblijvende offerte ontvangt u diverse uitgewerkte voorstellen van de bij ons aangesloten installatiebedrijven. U kiest het bedrijf waar u het meest vertrouwen in heeft! Door onze landelijke dekking is de kans groot dat installatiebedrijven bij u in de buurt reageren. 

Aircos.nl: de juiste website!

Of u nu een eenvoudige mobiele airco geïnstalleerd wil hebben of een complex klimaatbeheersingssysteem met centrale regeling voor uw sportcentrum: wij zijn in staat deze en alle tussenliggende installaties perfect uit te voeren waarbij onze installateurs garant staan voor maatwerk.

Onze kenmerken?

Wij hebben veel kennis in huis. Al onze installateurs zijn STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening en hebben ervaring in het installeren van klimaatbeheersingssystemen die zorg dragen voor een optimaal binnenklimaat waarbij de luchtventilatie een steeds grotere rol gaat spelen: gefilterde lucht ontdaan van schadelijke stofdeeltjes geeft een gezond werkklimaat dat ziekteverzuim terugdringt.

Onze aangesloten bedrijven hebben een scherp oog voor de prijs/ kwaliteit verhouding. Zij gaan steeds op zoek naar de voor u beste en voordeligste oplossing van uw wensen. Door hun ervaring en opleiding garanderen zij kwaliteit en bieden maatwerk op het hoogste niveau.

Zij bieden deskundig onderhoud aan en geven instructies aan uw medewerkers hoe om te gaan met deze complexe airconditioning- en  klimaatbeheersingssystemen. Reparatie en vervanging van onderdelen horen bij hun dagelijks werk.

Nog niet overtuigd?

Neem de proef op de som! Vraag een vrijblijvende offerte aan! Vul de gestelde vragen in en geef een toelichting op uw wensen en stuur het met één druk op de knop weg. Meer hoeft u niet te doen. U zult verbaasd zijn van onze snelle reactie en de mate van professionaliteit.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

U bent zelf STEK gecertificeerd en bekend met de F- gassen verordening en uw medewerkers zijn vakkundig opgeleid en hebben ervaring in de installatie van klimaatbeheersingssystemen? Meldt u met onderstaande knop bij ons aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden

 

 

Airco's voor bedrijven