Uw babykamer een zomerse sauna? De oplossing ligt voor het grijpen!

Verzuchting van een moeder: het is niet koel te krijgen!

U heeft er van alles aan gedaan en van alles geprobeerd: het raam opengezet, uw woning geïsoleerd, gordijnen dicht gedaan, ventilator aangezet met een bevroren fles water ervoor, een zonwering geplaatst, de ramen afgedekt en zelfs de ruiten met koel water gewassen maar helaas: het is niet koel te krijgen!

Klimaatbeheersing door een moderne airconditioning

Bespaar u al die moeite! Met de installatie van een modern aircosysteem bent u in één keer van die oververhitte baby- en/ of kinderkamer af. U profiteert het gehele jaar door van een aangename gecontroleerde temperatuur en luchtvochtigheid waarin uw baby van een ongestoorde nachtrust kan genieten.

Wat is een goede baby- en/of kinderkamer airconditioning?

Voor de baby- en/of kinderkamer zijn er vele airconditioningssystemen. U kunt kiezen uit airco's met- of zonder afvoerslangen, er zijn plafond- en wand airco's, er zijn mobiele en vaste airco's en dure en goedkope. Elk systeem kent zijn voor- en nadelen maar één ding is zeker: ook voor uw situatie bestaat er een oplossing op maat.

Voor een baby c.q kinderkamer is het verstandig een vaste airconditioning aan te schaffen. Ze zijn fluisterstil dus uitermate geschikt voor deze kamers. Een bijkomend voordeel is dat de kinderen er niet mee kunnen spelen waardoor er geen kans op ongelukken is. De mobiele airco is vaak goedkoper dan de vaste die ook nog door een erkend STEK gecertificeerd en met de F- gassen verordening bekende installatiebureau geïnstalleerd moet worden. De mobiele airco kent geen installatiekosten maar is helaas minder energiezuinig en maakt iets meer lawaai. Voor een baby- en/of kinderkamer een storende factor! Voorkom ergernissen en houd bij uw aankoop rekening met deze verschillen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Aircos.nl begrijpt als geen ander dat de prijs/ kwaliteit verhouding voor u als klant belangrijk is. Om die reden geven wij bij al onze offertes inzicht in de opbouw van uw kosten. Zo krijgt u inzicht in de materiaalkosten, de installatiekosten en de bijkomende kosten zoals voorrijkosten en onderhoudskosten. 

De bij ons aangesloten STEK gecertificeerde bedrijven, ook bekend met de F- gassen verordening, geven advies en informatie. Door onze klantgerichte houding zijn we in staat maatwerk te leveren en u bij al uw wensen te assisteren.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Nieuwsgierig geworden naar prijs en kwaliteit en mogelijkheden? Met één druk op onderstaande knop stuurt u al uw wensen en vragen naar diverse gespecialiseerde installatiebureaus bij u in de buurt. Zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij benadrukken dat uw offerte geheel vrijblijvend is: geen kosten en geen verplichtingen!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

 

Airco's voor consumenten