De laatste fase van een lang proces!

De puzzel is bijna gelegd!

Na een lang proces van wikken en wegen, van besluiten nemen en knopen doorhakken is het eindelijk zover: uw airco wordt geïnstalleerd! Zoals u op onze website Aircos.nl kunt lezen hebben wij contacten in het gehele land met STEK gecertificeerde installatiebureaus met kennis van de F- gassen verordening. Ons landelijk netwerk staat garant voor kwaliteit bij de installatie van uw nieuwe aankoop waarbij maatwerk onze norm is. De bij ons aangesloten bureaus hebben kennis van de juridische aspecten van de installatie van klimaatbeheersingssystemen. 

Wat gaat er aan de installatie vooraf?

Lang voordat uw airconditioner of klimaatbeheersingssysteem wordt geïnstalleerd heeft u al meerdere malen contact gehad met één van onze installateurs om de zaken die geregeld dienen te worden door te nemen. Deze contacten zijn voor onze installateurs zeer belangrijk. Op deze wijze wordt het voor u en voor ons duidelijk wat de wensen en mogelijkheden zijn voor een installatie van een airco systeem. De eerste contacten vinden al kort na indienen van uw offerte aanvraag plaats. Het laatste contact vindt plaats als u geheel tevreden bent met de opgeleverde installatie.

Kan er in elke ruimte een airco geplaatst worden?

Deze website is ontworpen om de consument die op het punt staat een airco systeem te kopen, te helpen bij zijn keuze. Op onze webpagina's kunt u lezen waar zoal een airco geplaatst kan worden: van woonkamer tot slaapkamer, van babykamer tot dakkapel, van kantoor tot sportschool. Op elk van deze pagina's kunt u lezen wat de voorwaarden zijn en wat u kunt doen om uw wensen te realiseren. 

Verschillende installatie eisen bij verbouwing of nieuwbouw:

Het grote verschil schuilt erin dat bij nieuwbouw u vanaf het eerste begin al rekening kunt houden met een airco installatie. In het grote bouwgebeuren krijgt het zijn eigen plek. Vanaf het begin zijn de te nemen stappen al duidelijk. Bij een bestaande woning echter kunt u bij een airco installatie aanlopen tegen een bezwaarprocedure van de Vereniging van Huiseigenaren omdat u vergeten bent om toestemming te vragen. Om dit juridische steekspel te omzeilen, adviseren wij u: neem tijdig contact op met een van onze installateurs. Door hun jarenlange ervaring kennen zij de vele ins- en outs van juridische procedures!

Vrijblijvende offerteaanvraag!

Komt u er niet uit en wilt u vóóraf informatie hebben, maak dan gebruik van onze gratis vrijblijvende offerte aanvraag. 

Met één druk op onderstaande knop stuurt u al uw wensen naar diverse gespecialiseerde installatiebureaus bij u in de buurt. Zij analyseren uw wensen en nemen spoedig contact met u op. Wij benadrukken dat uw offerte geheel vrijblijvend is: geen kosten en geen verplichtingen!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

 

Alles over airco's