Meld uw airco bedrijf kosteloos aan om offerte aanvragen te ontvangen.

Door uw bedrijf aan te melden, ontvangt u gratis offerte aanvragen uit uw regio. De aanmelding is eveneens gratis. Het is een vrijblijvende aanmelding. Door gebruik te maken van ons platform maakt u gratis gebruik van een extra kanaal om nieuwe klanten te werven.

Veruit de meeste aanvragen via ons platform zijn voor installaties.
Houd u er rekening mee dat u meer offerte-aanvragen ontvangt als u sneller reageert.
Als u langer dan 24 uur nodig heeft om te reageren, neemt het aantal offerte-aanvragen dat u ontvangt aanzienlijk af.
Wilt u iets toelichten? Levert u specifieke services? Hanteert u vaste tarieven? Bent u geïnteresseerd in een nauwere samenwerking met ons?

** Wij sturen offerte-aanvragen door naar aangesloten bedrijven in de regio die matchen met de aanvraag. U kunt geen rechten ontlenen aan een aanmelding op aircos.nl. Aircos.nl kan te allen tijden de service / dienst aanpassen naar inzicht. Uw aanmelding is kosteloos. Reacties op offerte aanvragen stuurt u niet direct naar de aanvrager, maar naar aircos.nl (tenzij anders aangegeven door aircos.nl). Aircos.nl bemiddelt in het traject tussen aanvrager en bedrijf om de communicatie te waarborgen. Mogelijk wijzigt het verdienmodel van aircos.nl in de nabije toekomst. Uw aanmelding blijft dan minimaal 1 jaar na aanmelding gratis. Aircos.nl kan uw aanmelding zonder opgaaf van reden annuleren of beëindigen, bijvoorbeeld in het geval wij veel negatieve ervaringen binnen krijgen over uw bedrijf; u zich niet houdt aan deze spelregels; of als u niet of niet tijdig reageert op offerte-aanvragen. Aircos.nl gaat zorgvuldig om met uw gegevens en zal uw bedrijfsgegevens niet zonder uw toestemming openbaren.