De dakkapelruimte: proeftuin voor optimale klimaatbeheersing?

De dakkapel: een uitdaging voor onze airco specialisten!

Er is geen ruimte in uw woning die de uitersten van temperatuur en luchtvochtigheid zo opzoekt als uw bijgebouwde dakkapel. 's Zomers vaak te warm en 's winters vaak te koud zodat de ruimte het gehele jaar door onprettig is om in te verblijven. De dakkapel kan dan ook gezien worden als een uitdaging voor onze vakmensen. 

Aircos.nl durft deze uitdaging aan

Met ons landelijk netwerk van STEK gecertificeerde installatiebureaus tevens bekend met de F- gassen verordening uit 2010 hebben wij een schat aan ervaring en kennis in huis over de installatie van moderne klimaatbeheersingssystemen in uw woning waaronder uw dakkapelruimte. Voor alle situaties hebben wij een oplossing op maat!

Wat is een goede dakkapel airconditioning?

Er zijn voor uw dakkapel diverse airconditioningssystemen: er zijn airco's met- en zonder afvoerslangen, er zijn plafond- en wand airco's, er zijn mobiele en vaste airco's en dure en goedkope. Elk systeem kent zijn voor- en nadelen!

Voor een dakkapelruimte is het verstandig eerst vast te stellen waarvoor de ruimte gebruikt gaat worden voordat u een airconditioning aanschaft. Is de ruimte bestemd voor een slaapkamer dan is de installatie van een vaste airco aan te bevelen omdat deze fluisterstil zijn. Krijgt de ruimte de bestemming van thuiswerkplek of hobbyruimte dan is een mobiele airco een optie: deze is niet fluisterstil maar wel veel goedkoper! Wij vermelden dit omdat Aircos.nl begrijpt dat de prijs/ kwaliteit verhouding voor u belangrijk is!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Met één druk op onderstaande knop stuurt u al uw wensen en vragen naar diverse gespecialiseerde installatiebureaus bij u in de buurt waarbij wij in onze offertes inzicht geven in de opbouw van uw kosten waardoor u inzicht krijgt in uw materiaalkosten, uw installatiekosten en uw bijkomende kosten als voorrijkosten en onderhoudskosten. Heeft u speciale wensen dan zullen deze in de prijs meegenomen worden.  Onze installateurs nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij benadrukken dat uw offerte geheel vrijblijvend is: geen kosten en geen verplichtingen!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Airco's voor consumenten