Één advies: betrek uw klimaatbeheersing vanaf dag één bij uw nieuwbouwplannen!

Maak van uw airconditioning installatie geen sluitpost!

Bij de opstelling van begrotingen van nieuw te bouwen huizen zie je vaak dat de klimaatbeheersing systemen als sluitpost op de begroting staan en dat ze als eerste aan de beurt zijn als er bezuinigd moet worden. De airconditioning in een nieuwbouwwoning wordt gezien als een luxe die eventueel wel gemist kan worden.

Aircos.nl denkt daar anders over!

Een andere kijk op wonen

Wij laten ons leiden door de vele onderzoeken die laten zien dat klimaatbeheersing in uw nieuwbouwwoning een positieve invloed heeft op het welbevinden: aircosystemen gecombineerd met moderne luchtventilatiesystemen zorgen voor meer gefilterde, zuurstofrijkere lucht waardoor er een gezonder binnenklimaat ontstaat.

Welke airconditioning is het meest geschikt? 

Op deze vraag is geen éénduidig antwoord te geven! Veelal heeft elke consument zijn eigen wensen en verlangens en zijn de situaties vaak sterk verschillend: maatwerk is de term die bij een airco installatie hoort. 

Voor elk wat wils!

Er zijn vele klimaatbeheersingssystemen op de markt. Voor u als consument is er volop keuze. Wij adviseren onze klanten vanaf het begin en helpen hen hun keuze te bepalen uit wandmodellen, cassette units, plafondmodellen,vloermodellen, split- of multi-split modellen of mobiele airconditioners.

Offerte aanvragen?

Met één druk op onderstaande knop kunt u al uw wensen naar diverse gespecialiseerde installatiebureaus sturen. Zij kijken naar uw wensen en nemen spoedig contact met u op. Wij benadrukken dat uw offerte geheel vrijblijvend is: geen kosten en geen verplichtingen maar inzicht in uw materiaalkosten, uw installatiekosten en uw bijkomende kosten als voorrijkosten en onderhoudskosten

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

 

Airco's voor consumenten