Verwen uw gasten met een optimale lucht- en klimaatbeheersing!

Wat willen wij?

Met het aanleggen en installeren van onze lucht- en klimaatbeheersing systemen zorgen wij ervoor dat uw klanten het gehele jaar door in een comfortabele en aangenaam frisse omgeving kunnen genieten van al het lekkers dat u ze voorschotelt. Onze ultra moderne airco- en luchtfiltersystemen dragen positief bij aan de beleving van 'het avondje uit' en zorgen voor een grotere klanttevredenheid. 

Lucht- en klimaatbeheersing ook voor mijn bedrijf?

Wij garanderen een perfect binnenklimaat voor elke horecagelegenheid. Van snackbar tot ijssalon, van broodjeszaak tot lunchroom, van hotel tot bar, ons landelijk netwerk van uitstekend opgeleide en ervaren airconditioning monteurs hebben een klimaatbeheersingssysteem dat bij u past!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor het creëren van een perfect binnenklimaat dat energiezuinig en stil is en dat bijdraagt aan de gezondheid van medewerkers en klanten.

 Diverse aircomodellen: keuze genoeg!

Er zijn vele airco modellen op de markt. Voor de consument is er volop keuze waardoor het voor u als horecaondernemer vaak moeilijker wordt te kiezen. Wij adviseren onze klanten vanaf het begin en helpen hen hun keuze te bepalen uit wandmodellen, cassette units, plafondmodellen,vloermodellen, split- of multi-split modellen of mobiele airconditioners.

 Klimaatbeheersing: het gehele jaar door !

Gedurende alle seizoenen van het jaar zorgen de hedendaagse airconditioners voor een optimaal binnenmilieu. Moderne airconditioning systemen stellen u in staat ruimten te koelen, te ventileren en te verwarmen waardoor u een gezond leef- en werk- en recreatieklimaat creëert.

 Aparte klimaatbeheersing in uw horeca keuken?

Het binnenklimaat in uw horecakeuken verschilt van andere ruimtes in uw bedrijf. Door de fornuizen en ovens is de temperatuur vaak hoger evenals de luchtvochtigheid. Ook zullen er meer etensluchten afgevoerd dienen te worden. Een andere belangrijke factor is dat er gewerkt wordt met verse producten waardoor er extra aandacht nodig is voor de luchtfiltering. Ja, uw keuken verdient extra aandacht indien u werk gaat maken van een optimale klimaatbeheersing. 

 Duurzaam ondernemen!

Onze overheid stelt subsidie beschikbaar als u uw horecabedrijf verduurzaamd. U kunt dan een beroep doen op de Energie Investeringsaftrek Wet. De bij ons aangesloten installatiebedrijven, die een landelijk netwerk vertegenwoordigen, kunnen u op dit vlak uitstekend adviseren.

Groeiende markt!

De laatste tijd gaat veel aandacht uit naar goede ventilatie in de binnenruimten en goede luchtverversingstechnieken. Oorzaak van deze aandacht is het onderzoek van wetenschappers dat stelt dat besmettingen in binnenruimten ontstaan door slechte ventilatie en verouderde luchtfilteringstechnieken. De oorzaak van besmettingen is het ontbreken van verse luchttoevoer. 

Vraag advies aan onze installateurs!

Offerte aanvragen?

Met één druk op onderstaande knop kunt u al uw wensen naar diverse gespecialiseerde installatiebureaus sturen. Zij buigen zich over de door u aangereikte wensen en zullen spoedig contact met u opnemen om tot een snelle realisatie te komen. Wij benadrukken dat uw offerte geheel vrijblijvend is: geen kosten en geen verplichtingen!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Is uw bedrijf STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening uit 2010?

Herkent u zichzelf in het geschetste profiel van Aircos.nl en bent u STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening met ervaren medewerkers die de consument centraal stellen? Meldt u dan met onderstaande knop aan en sluit u aan bij ons landelijk dekkend netwerk!

Ik meld mij aan

Airco's voor bedrijven