Ideaal voor kinderkamer of kinderdagverblijf: fluisterstille temperatuur- en vochtigheid regulerende airco's met luchtfiltering!

Klimaatbeheersing op de kinderkamer

Luchtfiltering, temperatuur en vochtigheid regulering creëren een gezond binnenklimaat in uw kinderkamer of kinderdagverblijf. Vooral in de zomer waarin de temperaturen behoorlijk kunnen oplopen is een koele kinderslaapkamer een aanwinst in uw huis of kinderdagverblijf. 

Welk type airconditioning heb ik nodig?

Op deze vraag is geen standaard antwoord te geven. De te koelen ruimtes kunnen onderling sterk verschillen en ook de gewenste prijs/ kwaliteit verhouding speelt hier een rol. Het huidige aanbod van klimaatbeheersingssystemen kunnen elke gewenste situatie aan: van een eenvoudige mobiele airconditioning installatie tot de meer complexere split-unit airco installatie.

 Wat kan Aircos.nl voor u betekenen?

Onze Stek gecertificeerde installatiebureaus adviseren, informeren en assisteren u bij uw keuze voor een optimaal airconditioningssysteem waarbij er rekening gehouden wordt met de prijs/ kwaliteit verhouding. Als schakel tussen consument en installatiebedrijf zorgt Aircos.nl ervoor dat u snel in contact komt met erkende installatiebedrijven bij u in de buurt. U kiest het installatiebedrijf  waar u het meest vertrouwen in heeft!

 Maatwerk?

U runt een kinderdagverblijf en u wenst maatwerk? Onze aangesloten bedrijven zijn door hun kennis en ervaring en hun uitstekend opgeleide installateurs in staat maatwerk te leveren. Naast instructies aan uw medewerkers hoe om te gaan met het klimaatbeheersingssysteem bieden zij onderhoudscontracten aan voor het optimaal laten functioneren van uw airco voor een langere tijd.

Offerte aanvragen?

Met één druk op onderstaande knop kunt u al uw wensen naar diverse gespecialiseerde installatiebureaus sturen. Zij buigen zich over de door u aangereikte wensen en zullen spoedig contact met u opnemen om tot een snelle realisatie te komen. Wij benadrukken dat uw offerte geheel vrijblijvend is: geen kosten en geen verplichtingen!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Is uw bedrijf STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening uit 2010?

Herkent u zichzelf in het geschetste profiel van Aircos.nl en bent u STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening uit 2010 met ervaren medewerkers die de consument centraal stellen? Meldt u dan met onderstaande knop aan en sluit u aan bij ons landelijk dekkend netwerk!

Ik meld mij aan

Airco's voor bedrijven