Een positieve en gezondere levenshouding door een aircosysteem?

Een airco installatie is geen overbodige luxe!

Alle onderzoeken laten zien dat een airco installatie op de werkplek, op school, in de horeca, winkels en kinderdagverblijven een positieve invloed heeft op sfeer en arbeidsproductiviteit en dat moderne luchtventilatiesystemen een gezonder binnenklimaat scheppen waardoor mensen gezonder blijven en  ziekte teruggedrongen wordt. De gefilterde lucht bevat minder schadelijke aerosolen waarin zich virussen kunnen bevinden.

Bovenstaande geldt natuurlijk ook voor uw eigen woonkamer, slaapkamer, babykamer en uw thuiswerkplek. In een aangename temperatuur met gezondere frisse lucht die constant vernieuwd wordt, is het prettig om te verblijven. U zult zien: uw humeur en gezondheid verbeterd!

Worden moderne klimaatbeheersingssystemen in de toekomst verplicht?

Het lijkt nu nog 'een ver van ons bed show'. Niemand gelooft er nog in. Echter in deze corona tijd waarin de discussie zich steeds meer toespitst over optimale luchtventilatie ( Maurice de Hond ) dat in staat is virussen uit onze ruimtes te halen, kan de verplichting tot installatie zo maar werkelijkheid worden. Eerst voor bedrijven waar mensen op een beperkte ruimte met elkaar moeten samenwerken en daarna voor winkels en horeca. Later komt  de verplichte thuisinstallatie waardoor kansen op besmettingen geminimaliseerd worden.

Wat kunt u van Aircos.nl verwachten?

Ook bij een bij wet verplichte installatie zal de werkhouding van de bij ons aangesloten gecertificeerde bedrijven niet veranderen: de consument staat centraal en is en blijft uitgangspunt van ons denken: al onze adviezen en informatie heeft ten doel maatwerk te leveren zodat de klant tegemoet gekomen wordt in al zijn wensen. 

U bent overtuigd?

Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan! Vul de gestelde vragen in en geef een toelichting op uw wensen en stuur het met één druk op de knop weg. Meer hoeft u niet te doen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

 

 

Alles over airco's