Op zoek naar de beste airconditioning?

Wensen van consument als leidraad voor advies en informatie!

U bent op zoek naar een airco voor uw woon-of slaapkamer? U wenst een optimaal binnenklimaat voor uw babykamer en uw dakkapel? Wordt uw nieuwe huis opgeleverd en wenst u een snelle installatie van een airconditioning? Of bent u aan het verbouwen en vindt u het tijd worden voor een optimaal binnenklimaat?

Zoveel consumenten zoveel wensen. Door de consument centraal te stellen is Aircos.nl in staat gebleken op elke wens met maatwerk te reageren. Het landelijk netwerk met vele aangesloten STEK gecertificeerde                        installatiebedrijven  met deskundige en ervaren medewerkers garanderen dat óók uw wensen gerealiseerd kunnen worden. 

Onze aangesloten bedrijven zijn tevens bekend met de in 2010 veranderde STEK erkenning in de F- gassen verordening!

Wat kunt u van ons verwachten?

In onderstaande tabbladen krijgt u informatie over de diverse airconditioningssystemen. U gaat lezen over de voor- en nadelen van de verschillende airco vormen waarbij de prijs/ kwaliteit verhouding wordt meegenomen en waarbij gekeken wordt naar onderhoud en duurzaamheid. Advies zult u niet vinden op deze pagina's. Dat laten wij over aan de bij ons  landelijk netwerk aangesloten bedrijven. 

Wij nodigen u van harte uit onderstaande pagina's eens rustig door te nemen. 

Offerte aanvragen?

Wilt u snel uw klimaatwensen realiseren, vraag dan uw vrijblijvende offerte aan en geef in de toelichting uw specifieke wensen weer.

Met één druk op onderstaande knop stuurt u al deze wensen naar diverse gespecialiseerde installatiebureaus. Zij buigen zich over de door u aangereikte wensen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om tot een snelle realisatie te komen. Wij benadrukken dat uw offerte geheel vrijblijvend is: geen kosten en geen verplichtingen!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

 

 

Airco's voor consumenten