Een onderhoudscontract voor een langere levensduur en behoud van een optimale duurzamere werking!

Onderhoud is geen kostbare noodzakelijkheid!

Aircos.nl adviseert haar klanten regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan de airconditioning. Het verlengt de levensduur van uw investering en bevordert de veiligheid en zorgt voor een gezond binnenklimaat. Onderhoud aan uw airco is van essentieel belang voor een goede duurzame werking. 

Meerdere keuzes voor onderhouden van uw airco!

Diverse installatiebureau's bieden meerdere mogelijkheden aan om uw airconditioning te onderhouden. Naast een vast onderhoudscontract waarbij er elk jaar een inspectie plaatsvindt, kennen deze bedrijven ook de éénmalige onderhoudsbeurten waarbij er een keuze gemaakt kan worden voor een grote- of kleine onderhoudsbeurt. Voordeel van deze laatste vorm is dat u zelf beslist hoe vaak u een onderhoudsbeurt nodig acht. Daarbij blijft u baas over eigen portemonnee. Het nadeel is dat u zelf actie moet ondernemen voor een onderhoudsbeurt en dat u het risico loopt dat u het vergeet.

Aircos.nl pleit ervoor een vast onderhoudscontract af te sluiten met de installateur van uw airconditioning. U hebt er dan geen omkijken meer naar! U bent verzekerd van regelmatig onderhoud hetgeen een garantie vormt voor een langere levensduur van uw installatie en voor het optimaal houden van een gezond binnenklimaat.

Garantie en onderhoud!

Als u twijfelt of u een onderhoudscontract moet aangaan, lees dan eerst uw garantie bepalingen door! Vaak krijgt u garantie onder voorwaarde dat er regelmatig onderhoud gepleegd moet worden. Zonder dat onderhoud vervalt uw garantieregeling. 

Onderhandel bij de aanschaf van uw airco met uw installateur over de onderhoudskosten. Vindt u deze kosten te hoog bij het ene bureau, vraag dan nieuwe offertes aan bij diverse andere  bedrijven en kies het installatiebureau waarvan de prijs/ kwaliteit verhouding het beste bij u past. 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Met één druk op onderstaande knop stuurt u al uw wensen en vragen naar diverse STEK gecertificeerde installatiebureaus bij u in de buurt die tevens bekend zijn met de uit 2010 stammende F- gassen verordening. Heeft u specifieke vragen m.b.t. onderhoud van u airco, specificeer deze vragen dan in de toelichting van de offerte.

Wij benadrukken dat uw offerte geheel vrijblijvend is: geen kosten en geen verplichtingen maar inzicht in uw materiaalkosten, uw installatie- en onderhoudskosten en eventuele bijkomende kosten.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Alles over airco's