Twee in één: uw warmtepomp als airco! De split-airco als energiezuinige oplossing!

Revolutionaire innovaties klimaatbeheersingssystemen!

Door de vele innovaties op het gebied van de regulering van het binnenklimaat is het nu mogelijk dat uw energiezuinige warmtepomp uw ruimte(s) zowel kan koelen als verwarmen. 

Wat zijn dat voor systemen?

De zogenaamde split- airco systemen maken dit mogelijk. Deze airconditioningsystemen zijn te krijgen in een single-split en een multi- split versie waarbij de single-split één ruimte koelt of verwarmt en de multi-split meerdere ruimtes. Deze zijn zowel centraal als afzonderlijk in te stellen en te bedienen.

Hoe moet ik me dat voorstellen?

Deze klimaatbeheersingssystemen zijn gesplitst in een binnen- en buitenunit. Als het uw wens is meerdere ruimtes te koelen dan wordt er per ruimte een binnenunit geplaatst. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen zoals een plafond-,vloer- of wandunit. 

Energiezuinig en duurzaam?

De toch al energiezuinige split-airco systemen, waardoor een investering al snel terugverdiend wordt, worden met het jaar energiezuiniger. Met de ontwikkeling van de passieve waterpompkoeling wordt er steeds minder stroom verbruikt. 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Aircos.nl begrijpt dat u naar aanleiding van het bovenstaande vragen hebt! Voor uitleg en een breder begrip adviseren wij u in contact te treden met één van onze STEK gecertificeerde en met de F- gassen verordening bekende installatiebedrijven. Zij kunnen u op technische gebied adviseren, informeren en eventueel assisteren.

Met één druk op onderstaande knop stuurt u al uw wensen en vragen naar diverse gespecialiseerde installatiebureaus bij u in de buurt. Zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij benadrukken dat uw offerte geheel vrijblijvend is: geen kosten en geen verplichtingen!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Airco's voor consumenten