Alle informatie over airco's

Toenemende belangstelling

Aircos.nl krijgt dagelijks vragen binnen van consumenten die zich oriënteren op de moderne klimaatbeheersingssystemen. Dat is niet zo verwonderlijk! Binnenklimaatbeheersing is in Nederland nog geen gemeengoed hoewel de markt groeit: steeds meer particulieren en bedrijven ontdekken de grote voordelen van een gezond binnenklimaat. Het gehele jaar door een aangename temperatuur op kantoor, school, winkel of sportcentrum zorgt voor een verbeterde sfeer en prestaties. Gefilterde lucht ontdaan van schadelijke stofdeeltjes zoals pollen zorgt voor gezondere medewerkers en verlaagt het ziekteverzuim.

Wie beslist?

De keuze voor een airconditioning ligt altijd bij de woningeigenaar of de directie van een bedrijf, winkel, school of sportcentrum. In veel andere landen worden complexe klimaatbeheersingssystemen standaard opgeleverd bij de bouw van een woning, winkel of winkelcentrum. Huurt u een woning dan is de airconditioning al vaak geïnstalleerd.

Kennisbank!

Wij hebben al deze vragen verzameld, beantwoord en geplaatst in onze kennisbank die voor iedereen toegankelijk is. Blader eens door onze verschillende onderwerpen via het navigatiemenu en ontdek wat Aircos.nl voor u kan betekenen!

Wie zijn wij?

Als koppeling tussen consument en aanbieder is Aircos.nl het antwoord voor de zakelijke en particuliere markt. Of u nu een eenvoudige mobiele airco geïnstalleerd wil hebben of een complex klimaatbeheersingssysteem met centrale regeling voor uw sportcentrum: wij zijn in staat deze en alle tussenliggende installaties perfect te offreren en uit te voeren waarbij onze installateurs garant staan voor maatwerk. Aircos.nl is een landelijk netwerk van STEK gecertificeerde installatie bedrijven met een specialistische kijk op klimaatbeheersingssystemen.

Service aan consument en bedrijf

Ook als consument kunt u gebruik maken van ons platform. Wij zorgen ervoor dat uw offerte aanvraag bij meerdere STEK gecertificeerde installatiebureau's terecht komt voor een passende offerte. Uw offerte is geheel vrijblijvend, u bent met uw aanvraag tot niets verplicht. Nadat u meerdere uitgewerkte voorstellen hebt ontvangen op uw aanvraag dan maakt u de keus welk installatiebureau de klus mag klaren maar nogmaals: u bent niets verplicht! 

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan 

U bent zelf STEK gecertificeerd en uw medewerkers zijn vakkundig opgeleid en hebben ervaring in de installatie van klimaatbeheersingssystemen en u bent tevens op de hoogte van de in 2010 veranderde STEK erkenning in de F- gassen verordening?

Meld u met onderstaande knop bij ons aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden

 

 

Alles over airco's