Een fluisterstille airco in de slaapkamer is een 'must'!

Een slaapkamer airco? Uw wensen zijn ons uitgangspunt!

Aircos.nl denkt vanuit de klant: uw vragen en wensen voor de installatie van een slaapkamer airco zijn het startpunt van onze installateurs. Zij dragen ertoe bij dat uw vraag naar klimaatbeheersing uiterst zorgvuldig behandeld zal worden waarbij de termen energiezuinig en duurzaam belangrijke aandachtspunten zijn. 

Wat is een goede slaapkamer airconditioning?

Evenals voor de woonkamer zijn er voor de slaapkamer tientallen airconditioningssystemen: er zijn airco's met- en zonder afvoerslangen, er zijn plafond- en wand airco's, er zijn mobiele en vaste airco's en dure en goedkope. Elk systeem kent zijn voor- en nadelen!

Voor een slaapkamer airco is het verstandig een vaste airconditioning aan te schaffen. Deze zijn fluisterstil dus uitstekend geschikt voor de slaapkamer. Houd er wel rekening mee dat deze vaste airco's iets hoger in prijs zijn dan de mobiele waarbij ook nog installatiekosten in rekening gebracht worden. De mobiele airco is vaak goedkoper en kent daarbij ook nog eens geen installatiekosten maar is helaas minder energiezuinig en maakt iets meer lawaai. Voor een slaapkamer een storende factor! Wees verstandig en voorkom ergernissen.

Waaraan geeft u uw geld uit?

De prijs/ kwaliteit verhouding is voor u als klant belangrijk. Aircos.nl begrijpt dat als geen ander en geeft om die reden bij al zijn offertes inzicht in de opbouw van uw kosten. Zo krijgt u inzicht in de materiaalkosten, de installatiekosten en bijkomende kosten als voorrijkosten en onderhoudskosten. Heeft u speciale wensen dan zullen deze in de prijs meegenomen worden. De prijs van een airco heeft alles te maken met het aantal kubieke meters dat gekoeld moet worden!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Met één druk op onderstaande knop stuurt u al uw wensen en vragen naar diverse gespecialiseerde installatiebureaus bij u in de buurt. Zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij benadrukken dat uw offerte geheel vrijblijvend is: geen kosten en geen verplichtingen!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Airco's voor consumenten