Airco op kantoor: klimaatbeheersing in optima forma

Airco: een overbodige luxe?

Alle onderzoeken laten zien dat een aangename temperatuur op de werkplek een positieve invloed heeft op werksfeer en arbeidsproductiviteit en dat moderne luchtventilatiesystemen een gezonder binnenklimaat scheppen waardoor medewerkers gezonder blijven en het ziekteverzuim terug gedrongen wordt.

Klimaatbeheersing: het gehele jaar door !

Door de voortdurende innovaties zorgen hedendaagse airconditioners voor een optimaal binnenklimaat gedurende alle seizoenen van het jaar. Moderne airconditioning systemen stellen u in staat ruimten te koelen, te ventileren en te verwarmen waardoor u een uitstekend arbeidsklimaat kunt creëren. Onze STEK gecertificeerde bedrijven met kennis van de F- gassen verordening  hebben zich ontwikkeld tot specialisten op het gebied van klimaatbeheersingssystemen en zijn in staat met hun ervaren medewerkers een optimaal binnenklimaat te scheppen geheel naar uw wensen. Maatwerk is Aircos.nl: zo eenvoudig is het!

Ventileren: het nieuwe normaal

De installatie branche gaat steeds meer kijken naar luchtventilatie technieken om de lucht in de kantoorruimtes te filteren. Het doel: de lucht te zuiveren van schadelijke stofdeeltjes en allergie veroorzakende pollen. Door het besef dat schone gefilterde lucht virussen tegenhoudt, bereidt de overheid nieuwe wetgeving voor. Deze nieuwe maatregelen zullen vele bedrijven treffen. Nieuwe investeringen moeten gedaan worden om aan de strengere eisen te voldoen. Echter zorgen dat de lucht gereinigd wordt en dat er een gedegen luchtreiniging- en filtersysteem wordt geïnstalleerd is in het voordeel van alle medewerkers. 

Aircos.nl onderschrijft deze nieuwe ontwikkelingen. Bij het zoeken naar nieuwe partners is dit één van de vele criteria waaraan onze aangesloten installatiebureau's moeten voldoen.

 

Ongestoord werken met een fluisterstille airco ?

Dat innovaties grote invloed hebben op de techniek blijkt wel uit het feit dat de eerdere airconditionings uit vroegere dagen nogal luidruchtig waren. Tegenwoordig is de moderne airco stil en maakt geen enkel geluid.

Wegwijzer naar een optimaal binnenklimaat:

Als u deze pagina leest dan kan het haast niet anders dan dat u zich oriënteert op de aanschaf van een airconditioning systeem voor uw kantoorruimte. Bij uw analyse van de diverse klimaatbeheersing systemen is het u dan ook zeker opgevallen dat een keuze uit die vele verschillende merken en systemen een uitdaging op zich is. Een kantoor klimaatsysteem kopen mag geen impulsieve aankoop zijn maar dient een weloverwogen beslissing te zijn waar een gedegen onderzoek aan vooraf ging. Om uw airco goed te laten werken, adviseren wij u:

1. onderzoek te doen naar de ruimte of ruimtes die gekoeld/ verwarmd/ geventileerd moeten worden om daarna de mogelijkheden voor    installatie  te onderzoeken.

2. de verschillende modellen die op de markt zijn te bekijken en te bestuderen. Aan keuze geen gebrek! Een klein overzicht: er zijn split airconditioners maar ook multi- split airconditioners, vloermodellen en plafondmodellen, luchtbehandelingskasten, cassette units en roof tops. 

3. na te denken over de daadwerkelijke installatie en het (toekomstig) onderhoud van uw airco systeem.

Aircos.nl service

Gelukkig staat u er niet alleen voor. Vaklui met gedegen kennis en opleiding staan u met raad en daad bij waarbij de prijs/ kwaliteit verhouding in het oog wordt gehouden en waarbij service verlening zoals onderhoud en instructies aan uw medewerkers hoog in het vaandel staan.

Offerte

In onze offerte aanvraag kunt u al uw wensen en verlangens aangeven waarna u samen met het door u gekozen erkende installatiebureau de zaken nogmaals grondig doorneemt. Bovenstaande zaken komen aan de orde maar ook termen als energiezuinig, duurzaam en milieuvriendelijk zullen besproken worden.

Vraag met onderstaande knop een vrijblijvende offerte aan. Neem de proef op de som! Vul de gestelde vragen in en geef een toelichting op uw wensen en stuur het met één druk op de knop weg. Meer hoeft u niet te doen. U zult verbaasd zijn van onze snelle reactie en de mate van professionaliteit.

Vraag hier een offerte aan

Is uw bedrijf STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening uit 2010?

Herkent u zichzelf in het geschetste profiel van Aircos.nl en bent u STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening met ervaren medewerkers die de consument centraal stellen? Meldt u dan met onderstaande knop aan en sluit u aan bij ons landelijk dekkend netwerk!

Ik meld mij aan

Airco's voor bedrijven