Airconditioning in uw winkel: sluitpost of een verstandige investering?

Doen of niet doen: that's the question?

Bovenstaande vraag is voor ons als airconditioning installateurs geen moeilijke vraag: wij vinden het installeren van een klimaatbeheersingssysteem één van de primaire dat wil zeggen noodzakelijke investeringen bij de oplevering van uw nieuwe moderne winkelpand. Bent u een bestaande winkel zonder airco systeem dan adviseren wij u deze investering zo snel mogelijk te doen want u verliest klanten! 

De 'grote drie':

1. Consumenten verblijven langer in uw winkel als er een comfortabel binnenklimaat is: zomers koel, 's winters aangenaam warm en altijd frisse lucht dat gefilterd uw winkelpand ventileert.

2. Uw medewerkers blijven gezond en productief en het ziekteverzuim zal blijvend laag zijn terwijl de werksfeer sterk verbeterd.

3. Door subsidie (de Energie Investeringsaftrek) en de energiezuinige duurzame installatie van een klimaatbeheersingssysteem zijn de investeringskosten te overzien en zijn door de besparingen die ze opleveren snel terugverdient.

 Maatwerk voor uw klimaatbeheersing:

Al onze aangesloten airco installatie partners zijn STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening uit 2010. Daarmee voldoen zij aan onze kwaliteitsnormen waardoor wij maatwerk kunnen garanderen voor uw persoonlijke situatie. Of u nu een kleine, grote of hele grote winkel hebt, wij zijn in staat uw persoonlijke situatie te vertalen naar een optimaal binnenklimaat. Wij informeren en adviseren u graag over kleinschalige binnenklimaat projecten maar ook over installaties van grote klimaatbeheersingsprojecten zoals een winkelcentrum of winkelketen.

Aparte klimaatbeheersing voor winkels met 'vers' producten ?

Het binnenklimaat in uw slagerij, bakkerij of supermarkt verschilt van andere non-food bedrijven. Doordat u werkt met verse maar ook bederfelijke producten zal er een extra inspanning vereist zijn voor uw luchtventilatie. Zuivere gefilterde lucht moet uw winkel ingebracht worden terwijl de oude verbruikte lucht afgevoerd moet worden. De luchtventilatie systemen worden steeds belangrijker zeker nu de kennis over aerosolen ( kleine vochtdeeltjes in de lucht) toeneemt en de wetgeving hierop aangepast wordt.

Welk airconditioningssysteem moet ik aanschaffen?

Er zijn vele klimaatbeheersingssystemen op de markt. Voor de consument is er volop keuze waardoor het voor u als ondernemer vaak moeilijker wordt te kiezen. Wij adviseren onze klanten vanaf het begin en helpen hen hun keuze te bepalen uit wandmodellen, cassette units, plafondmodellen,vloermodellen, split- of multi-split modellen of mobiele airconditioners.

Offerte aanvragen?

Met één druk op onderstaande knop kunt u al uw wensen naar diverse gespecialiseerde installatiebureaus sturen. Zij buigen zich over de door u aangereikte wensen en zullen spoedig contact met u opnemen om tot een snelle realisatie te komen. Wij benadrukken dat uw offerte geheel vrijblijvend is: geen kosten en geen verplichtingen!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Is uw bedrijf STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening uit 2010?

Herkent u zichzelf in het geschetste profiel van Aircos.nl en bent u STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening uit 2010 met ervaren medewerkers die de consument centraal stellen? Meldt u dan met onderstaande knop aan en sluit u aan bij ons landelijk dekkend netwerk!

Ik meld mij aan

 

 

Airco's voor bedrijven