Klimaatbeheersing in het lab? Een paar apart!

De invloed van een klimaatbeheersingssysteem

In laboratoria worden dagelijks honderden tests uitgevoerd met het doel nieuwe producten te ontwikkelen. In zo'n omgeving mogen omgevingsvariabelen (verschil in luchtvochtigheid of temperatuur ) geen invloed uitoefenen op de uitkomst van deze tests. Anders gezegd: een laboratorium omgeving dient zoveel mogelijk een stabiel en constant binnenklimaat te hebben.

Maatwerk op vele fronten!

Omdat Aircos.nl zich realiseert dat kennis verkrijgen over klimaatbeheersing methodieken geen gemakkelijke kost is voor de consument, hebben zij zich gespecialiseerd in het adviseren, informeren en assisteren op maat. Door uw wensen als uitgangspunt te nemen, zijn wij in staat samen met de bij ons aangesloten STEK gecertificeerde installatiebureaus maatwerk te leveren. Met deze grondhouding en een oog voor de prijs/ kwaliteit verhouding gecombineerd met ervaring en specialistische kennis ligt een optimaal functionerende klimaatbeheersing binnen bereik.

Wat te doen?

Bent u toe aan een nieuw airconditioningssysteem in uw lab? Of denkt u na over installatie van een klimaatbeheersingssysteem voor uw nieuw op te leveren laboratorium? Met één druk op onderstaande knop kunt u al uw wensen naar diverse gespecialiseerde installatiebureaus sturen. Zij buigen zich over de door u aangereikte wensen en zullen spoedig contact met u opnemen om tot een snelle realisatie te komen. Wij benadrukken dat uw offerte geheel vrijblijvend is: geen kosten en geen verplichtingen!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Is uw bedrijf STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening uit 2010?

Herkent u zichzelf in het geschetste profiel van Aircos.nl en bent u STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening uit 2010 met ervaren medewerkers die de consument centraal stellen? Meldt u dan met onderstaande knop aan en sluit u aan bij ons landelijk dekkend netwerk!

Ik meld mij aan

  

 

Airco's voor bedrijven