De sportschool: de ultieme uitdaging voor klimaatbeheersing?

De sportschool: een ander soort school

Het installeren en inregelen van een airconditioningssysteem voor een sportschool vereist een andere, meer specialistische kijk op de klimaatbeheersingssystemen. In de sportschool komen binnenklimaat en het leveren van lichamelijke topprestaties bij elkaar. Het creëren van alleen een  aangenaam binnenmilieu is niet voldoende. Topprestaties leveren in een binnenruimte van een sportschool of sporthal vereist dat er een optimaal functionerend luchtventilatiesysteem is die voldoende zuurstof in de ruimte brengt. De zuurstof behoefte in een sportschool is vele malen hoger dan in een schoollokaal!  

Centrale klimaatregeling of niet?

De techniekeisen van de te plaatsen airconditioning- en luchtventilatiesystemen zullen op een hoger plan liggen dan de techniekeisen die gesteld worden bij het plaatsen van deze systemen in een schoolklas of winkelpand. Er moet rekening gehouden worden met de vele ruimtes die niet  dagelijks gebruikt worden en ruimtes die slechts een aantal uren per dag  gebruikt worden. Ook zijn er lokalen waarin de lichamelijke inspanningen van de sportschoolleden hoger zijn dan in andere lokalen hetgeen weer extra eisen stelt aan de airco- en luchtventilatiesystemen. De moderne klimaatbeheersingssystemen zijn zowel centraal, vanuit één punt, te regelen als decentraal waarbij elke ruimte apart ingeregeld kan worden.

Aircos.nl: de koppeling tussen uw vraag en het aanbod!

Door onze unieke positie, tussen consument en gecertificeerde installateurs, zijn wij in staat u in contact te brengen met deskundigen op het gebied van klimaatbeheersingssystemen die u kunnen adviseren en informeren over het door u gewenste product. U wenst maatwerk, een scherpe prijs, kwaliteit en vakmanschap en daarbovenop snelle service, maak dan gebruik van ons aanbod van Aircos.nl.

Diverse klimaatbeheersingssystemen voor uw sportschool of healthcentre.

Er zijn vele modellen op de markt. Voor u als consument is er volop keuze waardoor het voor u als sportschoolondernemer vaak moeilijker wordt uw keuze te bepalen. Er zijn wandmodellen, kanaal airco's, cassette units, plafondmodellen,vloermodellen, split- of multi-split modellen of mobiele airconditioners. Ziet u door de bomen het bos niet meer, aarzel dan niet langer en vraag uw vrijblijvende offerte aan! U komt meteen in contact met één van onze deskundigen bij u in de buurt die u kan informeren over de diverse klimaatsystemen, over prijzen in verhouding tot de kwaliteit, over de de duur van de installatie en over eventuele onderhoudscontracten. 

 Uw wensen zijn ons uitgangspunt!

Uw vragen en wensen zijn het startpunt van onze installateurs. Zij dragen ertoe bij dat uw vraag naar klimaatbeheersing uiterst zorgvuldig behandeld zal worden waarbij de termen energiezuinig en duurzaam belangrijke aandachtspunten zijn.

Offerte aanvragen?

Met één druk op onderstaande knop kunt u al uw wensen naar diverse gespecialiseerde installatiebureaus sturen. Zij buigen zich over de door u aangereikte wensen en zullen spoedig contact met u opnemen om tot een snelle realisatie te komen. Wij benadrukken dat uw offerte geheel vrijblijvend is: geen kosten en geen verplichtingen!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Is uw bedrijf STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening uit 2010?

Herkent u zichzelf in het geschetste profiel van Aircos.nl en bent u STEK gecertificeerd met kennis van de F- gassen verordening uit 2010 met ervaren medewerkers die de consument centraal stellen? Meldt u dan met onderstaande knop aan en sluit u aan bij ons landelijk dekkend netwerk!

Ik meld mij aan

 

 

Airco's voor bedrijven