Bel mij terug

Interesse in een airco, maar wilt u eerst meer informatie? Wij bellen u graag terug!

Offerte aanvragen voor de installatie van een airconditioner in Zwolle?

U zult het ongetwijfeld herkennen, en daarvoor bent u waarschijnlijk ook op onze site terecht gekomen; de temperaturen nemen elk jaar toe. Zomers lijken eerder te beginnen en langer te duren. Tel hierbij op dat de temperaturen ook elk jaar toenemen, en u hebt genoeg aanleiding om over te gaan tot de installatie van uw airco in Zwolle, Overijssel.
Het is dan wel nog geen Mediterraan klimaat, er is genoeg aanleiding om over te gaan op ons airco systeem. U zult merken dat u zich na het eerste gebruik afvraagt hoe u al die tijd zonder hebt gekund! 

Ook direct profiteren van de voordelen van een gekoeld huis?    Vraag direct een offerte aan in Zwolle!

"Wat zijn de voordelen ten opzichte van een mobiele airco?"

Als u er aan denkt een airco te nemen, dan is het de makkelijkste manier om een mobiel apparaat aan te schaffen. Aan het gebruik van een mobiele airco kleven echter belangrijke minpunten. Waar laat u bijvoorbeeld de afvoerslang, die de overtollige warmte wegsluist. Er zit vaak niets anders op dan uw slaapkamerraam open te zetten en daar de slang uit te laten hangen. 
Behalve dat dit niet fraai is qua aanzicht, doet het ook ernstige afbreuk aan de efficiency. Langs de kier waar u de afvoerslang naar buiten geleidt, loopt de warmte minstens zo hard weer terug naar binnen. Hierdoor blijft de warmte in huis, waardoor uw mobiele airco installatie nóg harder moet werken. Uw apparaat maakt overuren, terwijl de kans op gering resultaat groot is. Vandaar dat een airconditioning van AIRCOS.NL u permanent kan helpen het klimaat uw woning, kantoorgebouw of welke ruimte dan ook op een zuinige manier te beheersen.

U hoeft zich geen zorgen te maken om de installatie van uw airco unit. Onze volledig gediplomeerde en gecertificeerde monteurs installeren uw airconditioning op maat. Met onze ruimschootse ervaring in zowel woningbouw, utiliteit en industrie, kunnen wij altijd zorgen voor een op maat verzorgde toepassing van onze airconditioning.  

Wij raden ten strengste af om als leek zelf een airconditioning te installeren. Het is niet voor niets vakwerk, en dat laten wij graag tegen een scherpe prijs uitvoeren door onze vakmensen. U heeft dan in no time een mooi afgewerkte, goed functionerende airconditioning. Wij kunnen op zéér korte termijn u opdracht uitvoeren in de regio Zwolle, Overijssel. 

Neemt u graag vrijblijvend makkelijk contact op met AIRCOS.NL voor een scherpe prijs.

"Een airco installeren in Zwolle, duurzaam in verbruik en optimaal rendement"

Tabel 1: maximum temperatuur en indicatie behoefte aan een airco in Zwolle (Overijssel) 2019
 Maand Maximum temperatuur Airco aan?
Januari 10°C Verwarmen *
Februari 18°C Verwarmen *
Maart 20°C Afhankelijk van inval zonlicht
April 25°C Ja
Mei 24°C Ja
Juni 36°C Ja
Juli 40°C Ja
Augustus 34°C Ja
September 30°C Ja
Oktober 25°C Ja
November 15°C Verwarmen *
December 14°C Verwarmen *

.

Airco voor de kwetsbare doelgroep(en)

Waar voor een gemiddeld huishouden klimaatbeheersing een luxegoed is, zo is dat voor bepaalde doelgroepen een kwestie van moeten. Met name de ouderen van dagen zijn zeer gebaat bij een constante temperatuur. Te hoge temperaturen kunnen leiden tot ernstige gezondheidsklachten. Onder meer hartritmestoornissen, oververhitting en beroertes kunnen ontstaan door hoge tempersturen.
De airco installaties van AIRCOS.NL kunnen makkelijk bediend worden. Met één druk op de knop kan de temperatuur een graadje hoger lager gezet worden. 
Dit is niet alleen een enorme verlichting voor oudere mensen, ook kinderen en hulpbehoevenden kunnen erg veel profijt hebben van klimaatbeheersing in huis. 
Hierbij kan ook gedacht worden aan klimaatbeheersing in sporthallen, kinderdagverblijven, verzorgtehuizen en vele andere toepassingen. 

* "En de rest van het jaar dan?"

Als we het hebben over airco installaties denken we vaak aan koude lucht. Maar wist u dat de meeste systemen desgewenst ook kunnen helpen bij de verwarming van uw ruimtes? In sommige gevallen kan ons systeem zelfs de gehele functie van uw Cv-systeem, warmtepomp of andere vorm van verwarming overnemen. Doordat onze systemen geen warmte-element nodig is, kan dit op een zeer zuinige en efficiënte manier gebeuren. U zult positief verbaasd zijn na afrekening van uw energie- en gaskosten.

Het systeem werkt in de wintermaanden namelijk precies andersom. Waar de installatie in de warme maanden warme lucht van buiten omzet in koele lucht voor in huis, zo kan het systeem desgewenst ook de koudere buitenlucht omzetten naar aangename temperaturen in de winter. Voor optimaal comfort, het gehele jaar door.    

Nog deze zomer een airco bij u thuis?    Gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor een airco met verwarming in Zwolle