Bel mij terug

Interesse in een airco, maar wilt u eerst meer informatie? Wij bellen u graag terug!

Offerte aanvragen voor de installatie van een airconditioner in Enschede?

Nederland staat over het algemeen bekend als een overwegend nat land, waarbij het relatief koud is het er relatief veel neerslag valt. Dit is echter een gedateerd beeld. We hebben hier danwel geen subtropisch klimaat, feit is dat de temperaturen de afgelopen decennia een stijgende lijn laten zien en dat het einde hierbij nog niet in zicht is. Ook in Enschede, Overijssel is er sprake van langere en warmere zomers.
Een airco installatie van AIRCOS.NL kan u helpen de temperatuur in uw woning, bedrijfspand of andere leefruimte te veraangenamen.  

Ook interesse in een aangename leeftemperatuur?    Vraag direct een offerte aan in Enschede!

"De voordelen ten opzichte van een mobiele airco."

U kent het wel: U bent net een beetje gewend aan het voorjaar, en de temperaturen schieten ineens omhoog. U bent letterlijk een beetje overvallen door de hitte.

Deze hitte blijft in huis hangen en u merkt dat u minder goed slaapt. Uw  werkplek is onaangenaam war en dat zorgt er voor dat uw productiviteit drastisch daalt. Kinderen worden jengelig en hangerig door de  temperatuur op school, op de opvang of gewoon thuis. Ouderen van dagen voelen zich fysiek tot minder in staat en zijn sneller vermoeid, benauwd of anderszins beperkt.

Wellicht heeft u al een mobiele airco of neemt u deze in overweging. Maar is de aanschaf van zo'n goede investering. De apparaten zijn relatief duur, en doordat u altijd een deur of raam op een kier moet hebben staan voor de afvoerslang, is het rendement vaak niet optimaal.
Door deze zelfde kier komt de warmte van buiten namelijk sneller naar binnen dan de slang kan afvoeren. Hierdoor verbruikt het apparaat enorm veel energie, terwijl de opbrengst minimaal is. 
Met onze diverse mogelijkheden voor uw airco installatie in Enschede bent u verzekerd van een energiezuinig rendement en een aangename temperatuur in uw huis, op uw werkplek of binnen tal van andere inrichtingen.  

Om van een split-unit airconditioner van AIRCOS.NL te profiteren hoeft u geen vergunning te hebben. Onze vakbekwame installateur overlegd in samenspraak met u waar de unit moet komen te hangen, en via een doorgang in de gevel werken wij een wordt warme lucht gemakkelijk en zuining af naar buiten. U zult versteld staan hoe stil dit gebeurd. U zult nauwelijks hinder ondervinden van het geluid en volop profiteren van het comfort.

Het installeren van een airco unit vergt kunde, kennis & precisie. Wij raden dan ook ten strengste af om zelf uw airco te installeren. 
Onze installateurs zijn volledig gediplomeerd, gecertificeerd en ervaringsdeskundig. 
U kunt dan ook zonder moeite en tegen een zeer scherpe prijs uw woning in Enschede laten koelen door onze diverse airco systemen. 
Wij kunnen u binnen 24 uur een offerte sturen en uw airco laten plaatsten door één van onze aangesloten airco installateurs.

"Is een airco van AIRCOS.NL de investering waard?"

Tabel 1: maximum temperatuur en indicatie behoefte aan een airco in Enschede (Overijssel) 2019
 Maand Maximum temperatuur Airco aan?
Januari 10°C Verwarmen *
Februari 18°C Verwarmen *
Maart 20°C Afhankelijk van inval zonlicht
April 25°C Ja
Mei 24°C Ja
Juni 36°C Ja
Juli 40°C Ja
Augustus 34°C Ja
September 30°C Ja
Oktober 25°C Ja
November 15°C Verwarmen *
December 14°C Verwarmen *

Zonder twijfel! En om deze woorden kracht bij te zetten hebben wij een tabel met de klimaatgegevens in Enschede uit 2019 bijgevoegd.
Hierop ziet u per maand de maximum temperatuur in elke maand van het jaar. Zo is op te lezen dat er in maar liefst 7 maanden per jaar een maximum temperatuur van 24 graden gehaald wordt. En in de zomermaanden stijgt het kwik regelmatig tot boven de 30 graden. Een airco installatie van AIRCOS.NL is hierbij niet alleen een aangename toevoeging in uw huishouden, het is met die temperaturen bittere noodzaak

Van onze klanten krijgen wij regelmatig te horen hoeveel comfort en gemak zij hebben van ons airco systeem. 
Mensen die eenmaal gekozen hebben voor een airco van AIRCOS.NL vragen zich regelmatig af hoe ze al die tijd zonder hebben gekund. 

Airco als noodzakelijk goed

Waar een aangenaam klimaat voor een gemiddeld huishouden comfortabel is, zo is het voor anderen een noodzakelijk goed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ouderen, de zieken bij andere hulpbehoevenden. Te warme temperaturen kunnen bij dez doelgroepen leiden tot ernstige gezondheidsklachten zoals een beroerte, oververhitting of problemen met het hart. 
Doordat onze systemen makkelijk zijn in gebruik en effectief werken is dit een ideale oplossing voor deze doelgroep(en). 

* "En dat voor die paar maanden per jaar?"

Met een airco installatie van AIRCOS.NL heeft u niet alleen bij warmte profijt van ons systeem. Ook tijdens de koudere dagen biedt de installatie u het comfort wat u wenst. Zo helpt de airco u niet alleen om ruimtes te verkoelen, in de wintermaanden kan het tevens uw CV installatie, warmetepomp of andere ander verwarmingssysteem ondersteunen danwel vervangen. Het systeem werkt dan tegengesteld als in de zomermaanden. In plaatst van warme lucht om te zetten in koele lucht kan het ook zorgen voor een aangename verwarming. Doordat er geen apart warmte-element nodig is, is de unit zuinig in verbruik. Dit resulteert in riante besparing van uw gas- en energierekening.  
Zo heeft u het hele jaar volop profijt van van de installatie, en kunt u direct profiteren van de besparing op uw gas- en energierekening

Deze zomer nog een aircoinstallatie?    Gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor een airco met verwarming in Enschede