Bel mij terug

Interesse in een airco, maar wilt u eerst meer informatie? Wij bellen u graag terug!

Offerte aanvragen voor de installatie van een airconditioner in Doetinchem?

Het kan u niet zijn ontgaan; Doetinchem warmt op. Niet alleen Doetinchem, niet alleen Nederland. Nee, de hele wereld warmt op. Jarenlang was dit slechts merkbaar uit statistieken, maar de laatste jaren zijn de gevolgen van global warming steeds beter merkbaar. Niet alleen zijn de winters koeler dan vroeger. Ook de zomers beginnen eerder, duren langer en bovendien zijn de maximum temperaturen ook hoger dan voorheen. Genoeg redenen om een airco te overwegen. En als u kiest voor een airco, laat het er dan eentje zijn van AIRCOS.NL.  Wij stellen samen met u de beste keuze voor een airconditioning met u af en zorgen dat u er nog deze zomer koeltjes bij zit.  

Benieuwd naar onze ruime keuzemogelijkheden?    Vraag direct een offerte aan in Doetinchem!

"Waar moet ik aan denken bij de installatie van een airco?"

Wanneer u besluit uw woongenot te vergroten door middel van het installeren van een airco, dan zijn er vele mogelijkheden. 
Allereerst is daar de keuze voor een mobiele airco. Aan het gebruik van een mobiele airco kleven echter nadelen. Ten eerste heeft u altijd een groot apparaat staan in de ruimte die gekoeld dient te worden. Daar is niet altijd plek voor. Bovendien is het geen fraai gezicht.
Daarnaast bent u altijd genoodzaakt deze op een plek te zetten waar de afstand tot een raam of deur naar buiten klein is. Dit beperkt u in de vrijheid om de ruimte te koelen op een manier die u prettig vindt.
Bovendien, zo'n afvoerslang uit het raam is niet erg praktisch. de kier waardoor de afvoerslang naar buiten gaat, zal de warme lucht net zo hard weer naar binnen zuigen. Veel energie voor weinig rendement dus.

De aanschaf van een airco unit is daarom zeker het overwegen waard. Wij hebben verschillende merken tot onze beschikking. 
Wij bieden onder andere de volgende merken aan:
HAIER 
TOSHIBA
MITSUBISHI
DAIKIN
TRISTAR
PANASONIC
SHARP
SAMSUNG
CARRIER

Wij stellen graag samen met u de beste keuze samen.
Wij raden ten strengste af om zelf te beginnen aan het installeren van uw airco unit. Het vergt specialistisch en gecertificeerd werk om uw unit goed werkend te krijgen. 
Vraagt u gerust en zonder veel moeite een offerte aan om te kijken wanneer wij op korte termijn bij u kunnen beginnen met de installatie van uw airconditioning door één van onze erkende installateurs.

 

"Is het in Doetinchem dan echt zo warm dat een airco voordelig is?"

Tabel 1: maximum temperatuur en indicatie behoefte aan een airco in Doetinchem (Gelderland) 2019
 Maand Maximum temperatuur Airco aan?
Januari 10°C Verwarmen *
Februari 18°C Verwarmen *
Maart 20°C Afhankelijk van inval zonlicht
April 25°C Ja
Mei 24°C Ja
Juni 36°C Ja
Juli 40°C Ja
Augustus 34°C Ja
September 30°C Ja
Oktober 25°C Ja
November 15°C Verwarmen *
December 14°C Verwarmen *

Dat kunnen we gerust stellen! En om dat kracht bij te zetten, kijkt u dan even naar de tabel. Hierin staan de maximum temperaturen per maand aangegeven in de regio Doetinchem, Gelderland. In deze tabel ziet u dat er in maar liefst 7 maanden een temoeratuur van boven de 24 graden is bereikt. In 4 maanden in de temperatuur zelfs ruimschoots boven de 30 graden uitgekomen. Bij zulke temperaturen is een airco van AIRCOS.NL geen overbodige luxe. Hoe fijn is het om u af en toe even terug te kunne trekken in een aangenaam verkoelde ruimte tijdens de heetste dagen van het jaar.   

Airco als primaire behoefte voor de ouderen

Waar een airconditioning van AIRCOS.NL voor een gemiddeld huishouden een aangename luxe is, zo is er een groeiende grote mensen voor wie een airco unit bittere noodzaak is. De groep 55+'ers in Nederland is al jaren de grootst groeiende bevolkingsgroep. Leeftijd komt met gebreken, en veel voorkomende problemen in deze doelgroep zijn kortademigheid en benauwdheid. In de hete, klamme maanden nemen deze klachten soms ernstige vormen aan. 
Met een airco van AIRCOS.NL kunnen deze en andere klachten (denk hierbij o.a. aan hartritmestoornissen en beroertes) sterk gereduceerd worden.  

* "Hoe heb ik in de wintermaanden profijt van mijn airco?"

Bij het woord airco denkt u ongetwijfeld allereerst aan het verkoelen van uw woonruimte. Logisch, aangezien dat voor oorsprong de primaire taak is. De meeste airco units kunnen echter ook de functie van uw bestaande warmtesystemen aanvullen of zelfs vervangen.
Wanneer de buitentemperatuur dusdanig is dat u denkt aan stoken, kunt u onze airco systemen ook perfect inzetten om energiezuinig uw ruimte op gewenste temperatuur te krijgen. Het systeem werkt dan in tegengestelde richting. Koude temperaturen van binnen worden naar buiten geleid terwijl de lucht van buiten wordt omgezet in warmere lucht die stil en efficiënt uw kamer in wordt geblazen. 
Onze airco's hebben het hoogst mogelijke energielabel, dus indien u er voor kiest de unit in de wintermaanden gebruikt voor het verwarmen, heeft u daar bij de afrekening van uw gas- en energierekening groot profijt van. De hoge efficiency, het grote rendement en het zuinige karakter kunnen zo zorgen voor een flinke besparing. 

Ook een airco plaatsen in Doetinchem ?    Gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor een airco met verwarming in Doetinchem