Bel mij terug

Interesse in een airco, maar wilt u eerst meer informatie? Wij bellen u graag terug!

Offerte aanvragen voor de installatie van een airconditioner in Deventer?

Het is een tendens aan het worden dat de temperatuur wereldwijd, dus ook bij u in Deventer, de laatste decennia flink aan het toenemen is. We schuiven in Nederland langzaam op van een gemiddeld landklimaat naar een Mediterraan klimaat. Langere en hetere zomers, we zullen er aan moeten wennen.
Om de binnentemperatuur aangenaam en stabiel te houden is een airco bij u in Deventer zeker het overwegen waard!
 

Ik wil ook profiteren van de voordelen van een airco unit    Vraag direct een offerte aan in Deventer!

"Maar zo'n airco unit kan ik toch zelf wel plaatsen?"

Veel huizen maak al wel eens gebruik van een mobiele airco. Wanneer de warmte aan het begin van het voorjaar plotseling weer aantrekt, zijn veel mensen hierdoor overvallen. Ze richten zich dan op de snelle oplossing, een mobiele airco.
Maar u loopt dan al snel tegen een praktisch probleem aan. Waar zet ik de mobiele unit neer? Hij moet altijd in de buurt van een raam staan, aangezien de afvoerslang ergens heen moet lopen.
Het probleem ligt hem er hierbij in dat de afvoerslang door een kier van het raam naar buiten moet, waardoor er ook veel warme lucht van buiten terugloopt de te koelen ruimte in. Hierdoor moet de airco juist nóg harder werken om de ruimte op de gewenste temperatuur te krijgen. 
Dit is dus zowel qua uitstraling als qua efficiency niet de beste oplossing.
Een airco installatie van AIRCOS.NL kan u de  oplossing bieden waar u naar zoekt.

Kan ik zo'n airco unit niet zelf installeren? Zo moeilijk kan het toch niet zijn?

Het is een absolute afrader om zelf een unit in uw woning te installeren. Het installeren van een airco installatie vraagt om vakwerk van een professioneel en gecertificeerd installateur. 
Door de kennis, kunde en vakmanschap van onze installateur heeft binnen afzienbare tijd een nette, efficiënte airco. Mooi afgewerkt in de ruimte en zonder dat de installatie een doorn in het oog is. 

U kunt onze airco installatie tegen een zeer scherpe prijs in Deventer laten plaatsen. Onze erkende installateurs kunnen u dan snel en vakkundig helpen aan een goed gekoelde ruimte in Deventer.
  

"Is een airco unit wel een goede investering?"

Tabel 1: maximum temperatuur en indicatie behoefte aan een airco in Deventer (Overijssel) 2019
 Maand Maximum temperatuur Airco aan?
Januari 10°C Verwarmen *
Februari 18°C Verwarmen *
Maart 20°C Afhankelijk van inval zonlicht
April 25°C Ja
Mei 24°C Ja
Juni 36°C Ja
Juli 40°C Ja
Augustus 34°C Ja
September 30°C Ja
Oktober 25°C Ja
November 15°C Verwarmen *
December 14°C Verwarmen *

Zeker wel! Het beeld van Nederland als koud en regenachtig land is al tijden achterhaald. Ook onze zomers zijn inmiddels lang en droog en heet. In de tabel ziet u dat er in minstens 7 maanden per jaar een temperatuur van boven de 24 graden gehaald wordt, waarbij het in de heetste maanden zelfs de 30 graden ruimschoots overstijgt.  Dit zijn zonder twijfel temperaturen waarbij een airco unit in Deventer u comfort kan bieden. 
Door de warme temperaturen van overdag kan de temperatuur tot diep in de nacht in uw huis blijven hangen. Dit kan zorgen voor lange, slapeloze nachten waarbij de chronische vermoeidheid uw comfort ernstig parten kan spelen.
Een eenmalige investering van een kwalitatief goede airco unit is een genot voor vele jaren!

Airco, zeker voor de kwetsbare doelgroep

Hoe kwetsbaarder de mens is, hoe vatbaarder voor wisselende temperaturen. Om de ouderen van dagen het maximale wooncomfort te bieden, denkt u dan ook aan onze airco installatie. Denkt u hierbij niet alleen aan particuliere woningen, maar ook aan bijvoorbeeld verzorgingshuizen, ziekenhuizen, hospice of dagbestedingsruimtes.
Niet alleen levert de airconditioning comfort, voor bovengenoemde doelgroep is een goed gekoelde ruimte een absolute must! De warme zomers zijn voor de kwetsbaren van onze samenleving ronduit levensbedreigend. Het kan leiden tot beroertes, hartproblemen en oververhitting. 

Met de airco installatie van AIRCOS.NL is het leven van de kwetsbaren van onze samenleving een stuk aangenamer. 

* "Is mijn airco in de zomer dan nutteloos?"

Zeker niet! Een airco van AIRCOS.NL geeft u in  de zomer aangename verkoeling in huis, maar in de wintermanden kan de unit u ook helpen bij het verwarmen van uw ruimtes. Hierbij werkt de unit tegengesteld als in de zomermaanden.
Waar de unit uw woning in de zomer verkoeld door hete lucht uit uw woning om te zetten naar koele lucht, zo heeft de installatie in de koudere maanden (in de meeste gevallen) een verwarmingsfunctie. `Koudere lucht van buiten wordt dan omgezet naar warme lucht binnen. 
Deze functie werkt ter ondersteuning van uw warmtepomp, CV- installatie of andere verwarmingsfunctie. Doordat de unit slechts aangedreven wordt door de pompfunctie en er geen ander warmte element voor nodig is, kan dat zeer voordelig werken met betrekking tot uw gas- en energierekening. 
Dat alles maakt een airco unit duurzaam, energiezuinig en kostenbesparend. 

Wilt u ook nog deze zomer profiteren van uw airco installatie?    Gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor een airco met verwarming in Deventer