Bel mij terug

Interesse in een airco, maar wilt u eerst meer informatie? Wij bellen u graag terug!

Offerte aanvragen voor de installatie van een airconditioner in Arnhem?

Het is u vast niet ontgaan, Nederland wordt steeds warmer, en zo ook uw regio Arnhem. Niet alleen zijn de winters koeler, maar zeker de zomers zijn langer en warmer. Chronische vermoeidheid door slapeloze nachten in de klamme, hete zomernachten zijn in de zomerse maanden eerder regel dan uitzondering. Om de toenemende temperaturen in uw regio Arnhem het hoofd te kunnen bieden kunnen wij voor u dé oplossing zijn!

Wilt u ook nog deze zomer profiteren van een gekoelde woning?    Vraag direct een offerte aan in Arnhem!

"Kan ik zo'n airco niet zelf gewoon zelf plaatsen?"

U gaat bij de aanschaf van iets kostbaars als een airco uiteraard niet over één nacht ijs. Na het raadplegen van internet ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer. Waar moet ik vooral op letten bij de aanschaf van ene airco-unit? Heeft de unit wel de gewenste capaciteit? En weegt het rendement wel voldoende op ten opzichte van de aanschafprijs? Logische vragen die u uzelf stelt bij de aanschaf van uw apparaat.
Als u  de aanschaf van mobiele airco overweegt, hou er dan rekening mee dat de afvoerslang waarschijnlijk een hoofdpijndossier wordt. Hangt u deze uit het raam, dan zal de warmte door deze kier even zo hard terugvloeien de woning in, waardoor uw apparaat nóg harder moet werken om de temperatuur op gewenst niveau te krijgen. 
Dit zorgt voor een relatief hoge energierekening met een matig eindresultaat tot gevolg.  

Wij raden het ten strengste af om zelf een airco-unit te plaatsen. Het plaatsen van een energiezuinige unit die conform regelgeving geïnstalleerd is, geeft optimale veiligheid en maximale rendement voor elke ruimte. De installatie vergt kunde en kennis, en dient ten allen tijde door een gecertificeerd installateur gemonteerd te worden.  

Bij ons kunt u heel gemakkelijk een airco in Arnhem laten installeren door een gecertificeerd installateur die bij ons is aangesloten. Deze kan op korte termijn een afspraak met u maken. U heeft dan binnen aanzienlijke tijd een mooi afgewerkte en correct geïnstalleerde airco unit tegen een zeer scherpe prijs. 

"Hoe noodzakelijk is investeren in een airco unit?"

Tabel 1: maximum temperatuur en indicatie behoefte aan een airco in Arnhem (Gelderland) 2019
 Maand Maximum temperatuur Airco aan?
Januari 10°C Verwarmen *
Februari 18°C Verwarmen *
Maart 20°C Afhankelijk van inval zonlicht
April 25°C Ja
Mei 24°C Ja
Juni 36°C Ja
Juli 40°C Ja
Augustus 34°C Ja
September 30°C Ja
Oktober 25°C Ja
November 15°C Verwarmen *
December 14°C Verwarmen *

Zeer noodzakelijk! Dat is het korte antwoord. Aan de hand van de tabel aan de rechterkant wil ik u de 'noodzaak' van een airco unit graag aantonen. U ziet hierin er dat in Arnhem in het merendeel van de maanden maximum temperaturen van ten minste 24 graden worden gehaald. Dat zijn zeker temperaturen waarbij een gekoelde ruimte u extra comfort kan bieden.  In het hoogseizoen gaat de temperatuur dikwijls ver over de 30 graden heen! U kunt met onze airco unit jaar in jaar uit de strijd met het klimaat aangaan. 

De kwetsbare doelgroep(en) dan?

Voor de kwetsbare groepen is een goed gekoelde ruimte soms meer dan comfort. Voor hen is dit bittere noodzaak.
Deze grote groep mensen bestaat uit o.a. ouderen, hulpbehoevenden en anderszins kwetsbare individuen in onze samenleving.
Zeker voor deze groep is een goede airconditioning erg belangrijk, zo niet van levensbelang! . Het gevaar van oververhitting ligt bij deze doelgroep altijd op de loer. Een goed gekoelde ruimte kan voor deze mensen zorgen voor meer leef comfort.  

* "Kan een airco ook meer dan koelen?"

Absoluut! Bij een airco wordt over het algemeen vooral  gedacht aan het koelen van leefruimtes. Dit is een onvolledige weergave, aangezien een airco in de koudere maanden evengoed kan zorgen voor een tegengesteld effect. Waar de unit tijdens de warme maanden warme lucht omzet in koele lucht, zo zet het tijdens de wintermaanden desgewenst koude lucht om in een aangename luchttemperatuur. Dit kan dan ter vervanging of ter aanvulling zijn van uw bestaande CV- verwarming, warmtepomp of andere verwarmingsmethoden. Dit heeft tot gevolg dat uw maandelijkse lasten ten aanzien van uw gas- en energierekening drastisch kunnen dalen! Dit omdat uw airco unit geen gebruik maakt van een warmte element maar u de warmte biedt vanuit het geïntegreerde pompsysteem.  

Weet u genoeg?    Gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor een airco met verwarming in Arnhem